Amestecati intr-o cratita galbenusurile celor trei oua cu cinci linguri de zahar, adaugati alternativ faina (amestecata cu praful de copt stins cu putin otet) si laptele.
Urmeaza uleiul si albusurile batute spuma cu trei linguri de zahar.
Turnati compozitia intr-o tava unsa si pudrata cu faina si asezati fructele spalate si curatate.
Coaceti prajitura la foc potrivit, aproximativ 45 de minute si gata! Pofta buna!
Se serveste rece!
Reteta luata de la Deyu! super bune :X eu am folosit cocos in loc de nuci :D
Fursecuri fragedeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj