Din oua, zahar, ulei si faina se prepara un balat de pandispan (pentru incepatori astfel): se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul, dupa care ouale frecate cu uleiul se adauga treptat peste, mestecand continuu, dupa incorporare se adauga praful de copt stins, dupa care faina in ploaie timp in care se continua amestecarea.
Dupa ce s-a copt blatul, se lasa la racit, timp in care se feliaza fructele. Cand blatul e rece, se aseaza fructele deasupra astfel incat sa se acopere tot blatul.
Se pune sucul la fiert intr-un ibric si cand e aproape sa fiarba, se adauga praful de budinca si se amesteca incontinuu un minut. Se adauga fierbinte peste fructe. Cand se raceste va arata ca o gelatina pe suprafata fructelor.
Se poate face un mix de fructe, si in functie de asta puteti alege suc rosu sau budinca de capsuni. E o prajitura delicioasa, aspectoasa si usor de preparat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.