Blatul se bate ca la tort; se coace in tava unsa si infainata; cand e rece blatul se taie in doua;
Crema se face la rece nu se fierbe nimic; se amesteca mai intai untul cu zaharul praf, apoi se aduga Nesqiuck-ul, Finetti si esenta de rom;
Siropul se fierbe si se pune cald peste blatul taiat in doua;
Frisca se bate foarte bine.
ARANJARE:
blat
sirop
crema
blat
sirop
frisca
Daca doriti puteti sa puneti si bombonele de ciocolata; ciocolata rasa sau ce doriti voi sa puneti.
Va doresc spor la treaba.
Aceasta reteta o faceam de obicei cu carne de porc dar dupa ce am incercat cu piept de pui a devenit preferata mea. Se face...
Reteta de piept de pui cu sos de mustarAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.