Masuram cu aceiasi cana toate ingredientele.
Dovleacul placintar il coacem si il facem piure. Eu am avut 2 cani de 200 ml de piure de dovleac.
Curmalele le-am pus la hidratat in apa cu extract de flori de portocal, dar se poate in rom sau alte lichide.
Dupa 20 minute le-am pus in blender si le-am facut si pe ele piure.
Intr-un castron am pus ouale si le-am batut cu furculita.
Adaugam piureul de dovleac, nuca macinata sau tocata , cacao sau corabul, scortisoara si amestecam bine de tot. Gustam sa vedem daca este suficient de dulce, daca se potriveste gusturilor noastre.
Se mai poate adauga sirop de artar, indulcitor sau zahar.
Punem compozitia intr-o tava de tarta antiaderenta , nivelam si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.
Trebuie sa prinda deasupra o crusta subtire si sa se gateasca ouale .
Serviti rece cu miere de albine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.