Mod de preparare:
Se pune la foc mierea de albine, zaharul, uleiul si laptele pana se inchide la culoare. Dupa racire, se adauga oul, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie sau cu otetul si faina.
Din aceasta compozitie se coc 3 foi pe dosul tavii unsa cu ulei.
Pentru crema:
Se pune nuca si laptele la fiert impreuna cu zaharul se fierb pana se ingroasa putin. Se lasa putin sa se raceasca dar nu de tot, deoarece pana inca este calda crema se adauga pe rand margarina taiata bucatele si se omogenizeaza taiata in crema. Se amesteca pana ce margarina se topeste. Se pune si esenta de rom, iar cu crema asa calduta se umple cele 3 foi rezultate.
De asuora se rade zahar pudra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.