Blat:
Se amesteca toate ingredientele de la blat si se adauga ciocolata taiata marunt, se coace la foc moderat.
Glazura:
Pentru glazura puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele. In reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade.
Eu am aproximat, circa 10-15 minute, si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute, se pune calda peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, eu abia am invatat cum de lucreaza cu ea, a doua oara cand am sa fac stiu ce am de facut, se lasa mai calda ca sa fie mai lichida si sa se intinda fara sa lase urme.
Îmi plac mult genul acesta de aperitive și le prepar aproape la fiecare sfârșit de săptămână,...
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofreDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat