Separam albusurile de galbenusuri si le frecam cu zaharul si 6 linguri de apa fiecare pana se face spuma.
Se adauga galbenusurile peste albusuri si se amesteca compozitia,dupa care se pune esenta ,uleiul si faina si se amesteca.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu faina(sau carta forno), dupa care se pun caisele taiate feliute subtiri.
Si se da la cuptor pt cca 35 de min la 180°
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj