Prajitura cu Cafea

Complexitate
medie

Ingrediente

  • un blat de pandispan
  • Crema de cafea:
  • 150ml smintina dulce
  • 1 lingura lichior de cafea
  • 200g ciocolata amaruie
  • Crema de unt:
  • 250g unt
  • 125g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri cafea instant pulbere
  • Glazura:
  • 1-2 linguri cafea
  • ciocolata topita

Mod de preparare

Crema de cafea:
Ciocolata se topeste in smintina calduta, se adauga lichiorul de cafea, si se lasa la racit.

Crema de unt:
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga untul si cafeaua.

Pandispanul se taie in doua. O jumatate se stropeste cu cafea, se unge cu crema de unt. Se adauga a doua crema si se pune a doua jumatate de blat. Si acest blat se stropeste cu cafea si cu ciocolata topita.

Se lasa la racit. E mai buna a doua zi.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi aurii

Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...

Cartofi aurii
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura