Prajitura cu Cafea

Complexitate
medie

Ingrediente

  • un blat de pandispan
  • Crema de cafea:
  • 150ml smintina dulce
  • 1 lingura lichior de cafea
  • 200g ciocolata amaruie
  • Crema de unt:
  • 250g unt
  • 125g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri cafea instant pulbere
  • Glazura:
  • 1-2 linguri cafea
  • ciocolata topita

Mod de preparare

Crema de cafea:
Ciocolata se topeste in smintina calduta, se adauga lichiorul de cafea, si se lasa la racit.

Crema de unt:
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga untul si cafeaua.

Pandispanul se taie in doua. O jumatate se stropeste cu cafea, se unge cu crema de unt. Se adauga a doua crema si se pune a doua jumatate de blat. Si acest blat se stropeste cu cafea si cu ciocolata topita.

Se lasa la racit. E mai buna a doua zi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si branza dulce

O prajitura simpla cu un blat care seamana cu cel de papanasi.  Reteta video o gasesti mai sus. 

Desert prajitura cu prune si branza dulce
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj