Crema de cafea:
Ciocolata se topeste in smintina calduta, se adauga lichiorul de cafea, si se lasa la racit.
Crema de unt:
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga untul si cafeaua.
Pandispanul se taie in doua. O jumatate se stropeste cu cafea, se unge cu crema de unt. Se adauga a doua crema si se pune a doua jumatate de blat. Si acest blat se stropeste cu cafea si cu ciocolata topita.
Se lasa la racit. E mai buna a doua zi.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura