Prajitura cu Branza si Visine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1/2 cub de drojdie
  • 100 ml de lapte
  • 330 g de faina
  • 60 g de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 40 g de unt moale
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Crema de branza:
  • 500 grame branza dulce
  • 100 grame zahar brun
  • 3 oua
  • coaja de lamaie
  • Decor:
  • visine sau alte fructe
  • 2 plicuri tort jelle dr Oetker

Mod de preparare

Amestecam drojdia cu laptele caldut si o lingura de faina. Lasam sa dospeasca. Adaugam restul ingredientelor si framantati aluatul. Lasam cca. 30 de minute sa creasca. Scoatem samburii de la visine si le lasam sa se scurga.

Facem apoi compozitia de branza. Amestecam ouale, branza, zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare.

Intindem intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie de copt aluatul, apoi intindem compozitia de branza si adaugam visinele. Dam la cuptor pentru 30 de minute. Verificam ca aluatul sa fie copt (dedesubt tre sa fie rumen).

Scoate din cuptor prajitura si lasam sa se raceasca, apoi pregatim cele 2 pliculete de tort jelle si ornam prajitura. Pastram la frigider.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.