Aluatul:
Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul si oul.
Adaugam laptele, apoi cacaoa, praful de copt si esenta de rom.
La final incorporam faina, treptat.
Crema:
Branza o mixam cu zaharul si galbenusurile.
Adaugam mascarponele, coaja rasa de lamaie.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in branza, usor, cu o paleta.
Jumatatile de piersica le facem felii.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda cu diamentru de 26 cm.
Punem cam 3/4 din compozitia de aluat in tava, asezam branza lingura cu lingura, apoi punem piersicile.
La final turnam restul de aluat, nivelam usor cu o lingura.
Dam prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 45-50 de minute, facem testul cu scobitoarea ca sa fim siguri ca este gata.
Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca, apoi o pudram cu zahar si servim!
Sa aveti pofta dragilor!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.