Prajitura cu Branza si Fructe Rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de branza de uns
  • 1 iaurt natural
  • 4 oua
  • 1ceasca mica de zahar
  • 1 pachet de biscuiti patrati (pentru ca cei rotunzi sunt prea moi pt reteta asta)
  • margarina
  • marmelada de fructe rosii: capsuni sau ce va place

Mod de preparare

Se pune intr-o oala margarina (in jur de 2-3 linguri de supa) la foc incet sa se topeasca. Intre timp, se zdrobesc biscuitii (in bucati mici, ca si pt salam biscuiti). Cand s-a topit margarina se pun biscuitii peste si se amesteca bine cu margarina (sa fie ca o pasta). Acest amestec se pune pe fundul unei forme rotunde de prajitura (cam de 24 cm) si se preseaza bine, sa acopere tot fundul formei.

Se introduce in congelator 10 minute.

Intr-o oala se amesteca bine cu mixerul: branza, iaurtul, zaharul. Cand ati amestecat bine ingredientele si ati scos forma din congelator se pune amestecul peste biscuiti si se baga la cuptor, la 180 grade. Se lasa pana se formeaza bine branza (se incheaga bine).

In momentul in care scoateti prajitura din cuptor, calda se unge deasupra cu gemul de fructe rosii (gemul sa nu fie tare, sa fie un gem mai slab, mai moale).
Dupa ce se raceste se introduce in frigider. Se serveste rece. E foarte gustoasa si e foarte usoara.

Pofta buna!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.