1. Scurgem visinele si branza de vaci intr-o strecuratoare fina. Batem untul cu 100 g zahar pana obtinem un amestec spumos, adaugam zaharul vanilinat si sucul de lamaie si batem totul pana obtinem o crema omogena. Separam ouale. Incorporati-le unul cate unul.
Amestecam grisul cu praful de copt si budinca de vanilie, apoi incorporam acest amestec incet in crema. Batem albusul cu restul zaharului pana cand amestecul se intareste. Incorporam visinele, branza dulce si spuma de ou in crema.
2. Incingem cuptorul la 175 grade C. Turnam crema obtinuta intr-o forma de sufleu (diametru 26 cm), intindeti-o uniform si coaceti-o cca. 70 de minute. Apoi lasam prajitura sa se linisteasca 30 de minute in forma.
Inainte de servire, presarati-o cu putin zahar pudra.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.