Prajitura Cioccolatino

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata neagra (eu am pus putin mai multa)
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 1 para (optional) zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Puneti ciocolata la topit cu un pic de apa. Cand sa topit adaugati untul, zaharul si galbenusurile de la oua. Montati albusurile spuma cu un pic de sare, apoi transferiti ciocolata topita intr-un vas mai mare, adaugati spuma de albusuri si amestecati cu atentie de jos in sus.

Completati cu cele 4 linguri de faina, amestecati bine si varsati totul intr-o tortiera cu peretii detasabili. Cei care vor sa adauge si para o vor taia felii subtirele si o vor adauga in compozitie. Dati tortiera la cuptorul incalzit pentru 20-25 min la 180°c. Pofta buna

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt

Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti