Lasati aluatul la decongelat. Intre timp, curatati merele de coaja, cotor, casuta semintelor, taiati-le cubulete, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati deoparte.
Taiati aluatul in patrate ( 12x12 cm). Presarati jumatate din patratelele de foitaj obtinute cu pesmet, lasand o margine de 1 cm de jur- imprejur libera.
Puneti bucatelele de mar in mijlocul suprafetei acoperite cu pesmet, turnati peste ele cate 1 lingura de ciocolata topita impreuna cu unt, la bain- marie si racorita.
Ungeti marginea libera cu albus usor batut si acoperiti cu patratele de foitaj fara pesmet. Apasati marginile cu dintii unei furculite pentru a se lipi bine. Asezati-le distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati-le la cuptorul incins la 200 grade, pentru circa 20 min sau pana ce sunt coapte, frumos crescute si rumenite.
Serviti-le calde sau reci.
Pentru aspect puteti sa le pudrati cu zahar praf.
Sunt delicioase!!!
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti