Placinta cu iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 g iaurt
  • 8 oua
  • 12 linguri de zahar
  • 2 lamai
  • un pachet foi de placinta
  • zahar vanilat
  • ulei

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul si coaja de la cele doua lamai. Se adauga iaurtul si se amesteca.

Se i-a o tava se unge cu ulei, se pun doua, trei foi unse intre ele cu ulei apoi se pune un strat din compozitia de oua cu iaurt, si se continua tot asa, cateva foi de placinta unse intre ele cu ulei si umplutura. Ultimul strat va fi de oua cu iaurt si se va pune in strat subtire.

Se baga la cuptor pentru 20-25 minute pana se rumeneste deasupra. Dupa coacere se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...