-amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.
-peste compozitia racita punem oul si bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine
-punem faina cat incape si framntam bine
-facem umplutura:amestecam toate ingredientele bine in bol , lasam deoparte
-facem din aluat 2 bile
-intindem prima bila,o punem in tava dupa care punem copozitia de branza
-intindem a doua bila, ungem cu ou si intepam cu fruculita deasupra
dam la copt 30 minute la 160 g
-placinta se raceste dupa care se pudreaza cu zahar pudra
Sunt cele mai bune sarmale ever....
Sarmale cu ciuperci de postEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj