Piersici umplute cu crema de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru fursecuri:
  • 4 oua;
  • 250 grulei;
  • 250 grzahar;
  • 1 plic praf de copt;
  • esenta de lamaie;
  • 650 grfaina alba;
  • Pentru umplutura:
  • unt;
  • cacao;
  • nuci;
  • Nutella;
  • Pentru decor:
  • lapte;
  • colorant alimentar;
  • zahar;

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza.
Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare.
Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici.
Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
ATENTIE!
Daca focul este prea tare,bilele vor crapa.
Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit....se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste.
Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua.
La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar.
Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de legume cu kaizer si tarhon

Ciorba asta m-a uns pe suflet.A iesit o bunatate.

Ciorba de legume cu kaizer si tarhon
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj