Se incalzeste cuptorul la foc foarte mare. Se pune untul in tava si se da la cuptor pana se topeste, apoi se pune deasupra zaharul maro si perele care au fost curatate de coaja si cotoare in prealabil.
Perele se pun in tava cu partea taiata in jos, se dau la cuptor (focul mare) si se tin 20 de minute (daca perele sant mai coapte se tin mai putin la cuptor) Dupa 20 de minute, se scoate tava din cuptor, perele se intorc cu taietura in sus, se ung cu siropul de caramel din tava si se mai dau 10 minute la cuptor.
Se mananca reci cu un mot de frisca pus in scobitura si presarate cu nuci (sau ce preferati) si stropit cu sirop de caramel.
Pentru ca sotul a dorit sa manance placinte cu branza :D, iata-le :))
Placinte cu branzaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure