Frecati galbenusurile cu zaharul bine, pana cand devin ca o crema spumoasa, apoi adaugati 2 linguri de vin Marsala. Bateti bine frisca, adaugati galbenusurile peste ea, amestecati incet cu o lingura de jos in sus, asa incat sa nu se taie frisca. Apoi adaugati bezelele maruntite (in bucati mai mari sau mai mici, cum va place) si amestecati. Dupa mine, puteti pune chiar si 400 g de bezele. Ale mele au fost chiar colorate, erau roz si galbene.
Puneti compozitia in congelator pentru 6-8 ore.
Se poate servi cu ciocolata topita, zmeura proaspata.
Eu am servit cu sos de caramel. . . asa cum se poate servi cu orice gust de toping (sos) sau fruct proaspat preferat.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.