Parfe de Lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 60 g zahar
  • coja rasa si zeama de la 2 lamai
  • 250 g frisca

Mod de preparare

Se bat pe baie de aburi ouale cu zaharul, cu coaja si zeama de lamaie, pana se obtine o cema, dupa care se amesteca intruna pana se racesc.

Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in fome de metal clatite cu apa rece. Se baga la congelator pentu cel putin 24 de ore. Se scoate din forme.
Se serveste garnisita cu fructe.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.