Mixam untul moale cu zaharul pudra, cca. 2 min, dupa care adaugam ouale, mixand bine dupa fiecare. Adaugam treptat faina, amestecata cu praful de copt, coaja de portocala.
La final, framantam aluatul pe masa infainata, pana ce rezulta un aluat omogen si nelipicios.
Formam bilute pe care le vom coace in forma unsa cu ulei si incalzita bine cca 2-3 min, pana ce se rumenesc.
Se repeta, pana ce se coc toate cojile de nuca.
Cojile racite se curata cu ajutorul unui cutit de jur imprejur, pe margini.
Crema
Intr-un bol, adaugam biscuitit si resturile de la coji macinate, cacao, zaharul si amestecam, adaugam nutella, esenta si laptele caldut si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Umplem nucile cu crema si lipim cate 2, daca dorim, le putem trece prin zahar pudra.
Am vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti