Nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -180 g faina
  • -120 g margarina rama sau ce vreti voi
  • -40 g zahar pudra
  • -1 pachetel vanilie
  • Din toate acestea se face un aluat
  • Crema:
  • -100 g zahar
  • -100 g margarina rama
  • -50 g nuca macinata
  • -3 linguri dulceata de piersici sau caise

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul. Se aduaga nuca macinata si apoi dulceata.

Mie la piersici mi-a mai ramas crema si am umplut nucile cu crema respectiva.


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Macaroane cu branza Cheddar si rosii

Macaroane cu branza Cheddar si rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj