Negresa Pufoasa II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua intregi
  • o cana zahar
  • 1 canita de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 2 cani de faina
  • 1 mar dat pe razatoare (aia mare)
  • 1lingurita bicarbonat (stins cu lamaie)
  • cacao (la dorinta)

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul pana se umfla, apoi se adauga treptat, in ordine, celelalte ingrediente! Se amesteca totul si se pune in tava, tapetata, in cuptorul deja incalzit!
Se presara zahar tos. Pofta buna! Este foarte pufoasa!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.