Muffins cu Ricotta si Ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400g faina
  • -200g zahar
  • -200ml ulei
  • -100g ciocolata cu lapte
  • -2oua
  • -1 lingurita praf de copt
  • -1 varf de sare
  • -coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam zaharul cu ouale. Mixam bine, pana devin spumoase.
Dupa care, adaugam ricotta.

Adaugam uleiul, sarea, praful de copt si coaja, rasa, de la o lamaie.
Punem si faina si amestecam bine.
Iar la sfarsit, adaugam ciocolata, taiata, bucatele. Amestecam bine, toate ingredientele.

In tava, speciala, pt muffins, punem hartiutele. Umplem, de jumatate, fiecare forma cu compozitie, dupa care dam tava la cuptor.
Lasam tava in cuptor, pana, muffins-urile prind o culoare aurie. Se servesc reci.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura "DEA"

Zilele trecute am zarit aceasta prajitura DEA, am studiat-o si nu am rezistat tentatiei de a o prepara si eu. Este super...

Prajitura "DEA"
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj