Muffins cu Portocale

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125gr unt
  • sucul de la jumatate de portocala
  • 1 pliculet de Finesse orange (eu am folosit coaja de la o portocala)
  • 3 oua
  • 200gr zahar
  • 200gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 100ml lapte

Mod de preparare

Se separa ouale, albusurile se bat cu zaharul pana se face ca o bezea. Adaugam galbenusurile, zeama si coaja de portocala batem cu mixerul iar apoi adaugam untul topit(racit) si laptele.

Amestecam praful de copt si faina si le cernem deasupra compozitiei. Amestecam cu ajutorul unui tel pana ce se incorporeaza toata faina.

Compozitia obtinuta o punem cu ajutorul unei linguri in tava speciala tapetata cu hartiutele pentru copt. Se coc la cuptor la temperatura medie.

Eu le-am decorat cu gratar de ciocolata alba . . . dar se pot servi si simple

Sunt delicioase! ! !

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Frittata cu ciuperci si crenvusti

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din...

Frittata cu ciuperci si crenvusti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj