Muffins cu Dovleac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana dovleac ras
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • jumatate lingurita scortisoara pudra
  • 2 zahar vanilat sau esenta vanilie

Mod de preparare

Se rade dovleacul pe razatoare si se pune la scurs, dupa care se stoarce cu mainile sa nu aibe multa zeama, eu am avut dovleac congelat.

Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate si in altul cele ude. Dupa care se amesteca cele doua compozitii si la urma se adauga dovleacul.

Se pun in forme de muffinsuri si se coc la foc mic pt 30 min. Se face testul cu scobitoarea sa fim siguri ca sunt copti. Din aceasta compozitie au iesit 24 buc si am folosit ca masura o cana de 250 ml. plina ochi.

Sunt deliciosi pentru cei carora le place dovleacul.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...