Muffins cu Ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 g stafide
  • -1 fiola esenta de rom
  • -150 g ciocolata amaruie
  • -100 g margarina
  • -4 oua
  • -1 pliculet praf de copt
  • -150 g alune
  • -10 curmale
  • -4 cubulete de rahat cat mai colorat
  • -120 g faina

Mod de preparare

Se topeste 100 g margarina, se adauga 100 g ciocolata. Amestecul se incalzeste in bain marie pana devine omogen, dupa care se raceste. Se adauga galbenusurile amestecate cu 4 linguri zahar, stafidele, romul, nuca, praful de copt, alunele prajite si macinate, rahatul taiat in cubulete mici si curmalele taiate, iar la sfarsit, albusurile batute spuma cu restul de zahar. Se adauga pe rand faina. Se coace la foc mediu, dupa care se orneaza cu ciocolata.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...