Se topeste 100 g margarina, se adauga 100 g ciocolata. Amestecul se incalzeste in bain marie pana devine omogen, dupa care se raceste. Se adauga galbenusurile amestecate cu 4 linguri zahar, stafidele, romul, nuca, praful de copt, alunele prajite si macinate, rahatul taiat in cubulete mici si curmalele taiate, iar la sfarsit, albusurile batute spuma cu restul de zahar. Se adauga pe rand faina. Se coace la foc mediu, dupa care se orneaza cu ciocolata.
Aici se numesc orapi...pe google am gasit ca la noi in tara se numeste spanac salbatic ... o planta pur si simplu delicioasa...
Placinta cu spanac salbatic• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.