Muffins cu Cacao si Ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 12 buc :
  • 200 g faina
  • 60 g cacao
  • 190 g zahar
  • jumatate praf de copt
  • 150 ml lapte
  • 2 oua
  • 60 g unt topit
  • 100 g ciocolata taiata

Mod de preparare

Preparare: se amesteca intr-un castron toate ingredientele uscate faina, cacaoa, zaharul si praful de copt; in alt castron se bat ouale cu laptele si untul topit. Dupa care se pun ingredientele umide peste cele uscate se amesteca bine si se pune ciocolata taiata bucati.

Se pun in forma de muffins nu plina cam trei sferturi se dau la cuptor la 180 grade pt 25 min. Acesti muffins ies pufosi, moi, umezi si sunt foarte ciocolatosi: roll:

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...