Curatati mango de coaja, puneti pulpa cu jumatate de zahar intr-un blender. Amestecati pana devine un piure. Bateti restul de zahar cu albusul, nu foarte mult …ca la bezea.
Amestecati (cu o lingura) piureul de mango cu iaurtul iar la sfarsit adaugati albusul spuma. Amestecati incet de jos in sus. Se pune spuma de mango in castronase (mie mi-au venit 3 maricele), se pun in frigider circa 2 ore inainte de a fii servita.
Decorare cu fructa proaspata (mango sau alta fructa) inainte de a servi.
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.