Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul apoi galbenussurile, pesmetul, faina si praful de copt.
Compozitia se toarna in forme de tarta unse cu ulei si tapetate cu pesmet ( 10 forme). Se dau la cuptor la foc mediu. Cand se racoresc sse scot din forme, se taie capacul si se insiropeaza bine. Cand sunt reci se pune frisca cu lingura sau spritul, se pune capacul la loc si pe capac se pune topping de capsuni. Se dau la rece 1/2 ora.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.