Mere pe Bat Caramelizate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 mere
  • - o lingurita de miere
  • - o cana de zahar
  • - colorant rosu
  • - 4 bete de frigarui

Mod de preparare

Se spala si se sterg bine merele. Se pune la caramelizat zaharul (la foc destul de mic) impreuna cu lingura de miere si colorantul rosu. Cand este topit zaharul si format caramelul se infing betele in cele 4 mere si se scufunda in zaharul topit, apoi se scot si se pun pe o farfurie la racit.

Puteti scufunda merele de doua ori in zaharul topit daca aveti dantura destul de puternica si bani de dentist, dar nu neaparat, contrastul dintre moliciunea merelor si invelisul crocant este intotdeauna una dintre cele mai placute senzatii culinare Smile

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.