Magdalene

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 230 g zahar
  • 200 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare
  • zahar vanilat
  • 1 lingura de cacao

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se umplu formele pe jumatate (2 linguri in fiecare). Ce ramane pe castron, se amesteca cu cacao si decoram.

Ies vreo 20 de magdalene.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu branza si dulceata de prune

Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.

Desert prajitura cu branza si dulceata de prune
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj