Macaroane cu Nuca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet macaroane
  • zahar
  • pesmet
  • nuca macinata
  • o lingura margarina sau ulei

Mod de preparare

Se fierb macaroanele. Intr o tigaie se adauga margarina, pesmetul se prajeste 5 min dupa care se adauga zaharul. Se mesteca timp de 10 min. , apoi se rastoarna peste macaroanele scurse pesmetul cu zaharul si nuca macinata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pastrama de porc la cuptor

Reteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...

Pastrama de porc la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj