Intr-o cratita pune la fiert apa impreuna cu untura, de indata ce incepe sa fiarba adauga faina si amesteca bine cu o lingura de lemn pana se dezlipeste de pe margini, apoi lasa putin la racit aluatul trebuie sa fie caldut). Adauga oula unul cate unul, amestecand bine cu mana dupa fiecare.
Ia o tava, tapeteaza cu hartie de copt, pune compozitia obtinuta intr-o siringa de cofetarie cu gura larga si fa forme ovale (ca un fel de 0) pt a forma corpul, apoi altele cu siringa cu gura stramta formeaza 2 (gaturile lebedelor). Numarul de 0 trebuie sa fie egal cu cel de 2.
Coace in cuptorul cald, la 200° pt 15 minute. Prepara si crema: pune laptele la fiert cu zaharul vanilat si coaja de lamaie (pastreaza un pahar de lapte pt compozitia de oua).
Bate spuma galbenusurile cu zaharul, adauga paharul de lapte rece tinut de o parte si faina apoi adauga laptele fiert cate putin, dupa care da la foc mic pana se ingroasa si da la racit. Iar apoi adauga frisca batuta.
Ia cate un 0 taie un capac, pe care la randul sau in tai in 2 formand aripile. Umple cu crema cu siringa de cofetarie, aseaza 2 (gatul), apoi capacul taiat in doua (aripile) si apoi pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.