Blat :
7 galbenusuri se freaca cu 6 lin zahar,3 ling.cacao. Separat se bat albusurile la care apoi se adauga treptat galbenusurile frecate, 4 linguri faina si 1/2 praf de copt. se da la cuptor si se coace . Dupa ce a copt il scoatem si il sucim intr-un prosop ud .
Crema :
4 linguri de faina se amesteca cu 1 lingura de zahar si 350 ml lapte si se fierbe pana se ingroase. Se lasa la racit. Intre timp se freaca rama cu zaharul, zaharul vanilat, se adauga nuca macinata (sau nuca de cocos)
si esenta de rom. Cele doua se amesteca pana se omogenizeaza. (eu folosind nuca de cocos nu am pus es.de rom ci am pus un pic de colorant alimentar ).
Blatul se desface si se umple cu crema, deasupra se pun bananele si se rasuceste la loc. Se orneaza cu glazura si cu nuca de cocos (la libera imaginati a fiecaruia).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.