Irish Cream Tiramisu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 lingurite ness dizolvate in 350 ml apa
  • 250 ml baileys
  • 400 g piscoturi
  • 2 oua mari
  • 75 g zahar
  • 500 g mascarpone
  • 2 linguri cacao amara

Mod de preparare

Va provoc sa incercati ceva diferit de Tiramisu reţetă originală, mai simpla, cu o aroma speciala data de baileys-ul folosit.

Se prepara cafeaua care se amesteca cu 175 ml baileys.
Galbenusurile se bat bine cu zaharul pana devin spumoase se adauga mascarponele si 75 ml baileys. Separat se bate un albus spuma si se amesteca usor cu crema.
Se inmoaie piscoturile in cafea se face un strat intr-o tava crema deasupra iar piscoturi insiropate si iar crema. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider peste noapte. Cand se serveste se pudreaza cu cacao.
Delicios.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...