Irish Cream Tiramisu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 lingurite ness dizolvate in 350 ml apa
  • 250 ml baileys
  • 400 g piscoturi
  • 2 oua mari
  • 75 g zahar
  • 500 g mascarpone
  • 2 linguri cacao amara

Mod de preparare

Va provoc sa incercati ceva diferit de Tiramisu reţetă originală, mai simpla, cu o aroma speciala data de baileys-ul folosit.

Se prepara cafeaua care se amesteca cu 175 ml baileys.
Galbenusurile se bat bine cu zaharul pana devin spumoase se adauga mascarponele si 75 ml baileys. Separat se bate un albus spuma si se amesteca usor cu crema.
Se inmoaie piscoturile in cafea se face un strat intr-o tava crema deasupra iar piscoturi insiropate si iar crema. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider peste noapte. Cand se serveste se pudreaza cu cacao.
Delicios.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu zmeura

Din categoria ,ador zmeura,am bagat o tarta,m-am inspirat din reteta Jamilei.

Tarta cu zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj