Fructele zaharisite se pun la inmuiat in lichior.
Orezul se fierbe in apa sarata, se scurge si sa adauga untul + 25 gr zahar + vanilia+ fructele zaharisite din lichior.
Se prepara pe foc mic crema inglese cu 3 galbenuse, laptele, 75 gr zahar si coaja de la jumatate de lamiie
gelatina se pune la umflat in apa calduta, se stoarce si se adauga in crema calda amestecind ca sa se topeasca
Se adauga orezul si frisca batuta si se amesteca totul. Se aseaza totul in forma si se lasa la rece in frigider cca 3 ore.
Se rastoarna totul pe platou si se orneaza cu gelatina de zmeura topita intr-un pahar cu apa calda.
In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.