Inghetata de Limeta cu Frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l apa
  • 300 g zahar
  • coaja de la 2 limete
  • zeama de la 2 limete
  • 200 ml frisca

Mod de preparare

Se fierbe apa cu zaharul pana scade la jumatate si se face o infuzie cu coaja de limeta. Dupa ce s-a racit se adauga si zeama de limeta.

Se pune intr-un vas frisca si se toarna peste ea, cate putin, siropul, mixand mereu.

Se pune totul in forma si se da la congelator.

Se amesteca de cateva ori inainte de a ingheta.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sfecla rosie

Am vazut rulada Clementinei, cea cu spanac, mi-a placut aspectul ei, dar la noi cum nu se prea mananca spanac, am zis sa...

Aperitiv rulada cu sfecla rosie
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj