Inghetata cu fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g caise (eu am folosit din compot)
  • 200g visine (tot din compot)
  • 4 linguri zahar pudra
  • 400 ml frisca
  • Se poate face si cu fructe proaspete sau puteti face variatiuni pe aceasta tema

Mod de preparare

Scurgem bine fructele de suc si apoi le pasam separate in vase diferite cu mixerul vertical adaugam si zaharul pudra (dupa gustul fiecaruia). Batem frisca spuma si apoi o adaugam in cele doua vase cu pireul de fructe omogenizam bine cu mixerul cateve minute . Daca amestecam bine inghetata nu face “ace” si iese foarte cremoasa.

Punem intr-un vas un strat din prina compozitie (la mine a fost cea de visine) apoi cu grija cel de-l doilea. Compozitiile nu se amesteca daca sunt mixate bine. Daca aveti dubii (indoieli) puneti atunci primul strat in congelator si lasati sa inghete apoi il puneti pe celalalt (asta daca aveti rabdare) … hahaha!!!

Este o inghetata foarte buna,cu o consistenta cremoasa , foarte usor de prepara. Mai ales pentru copii este excelenta ( si nu numai…si noi suntem niste copii ..dar mai mari) deoarece contine fructe pe care poate altfel le refuza sa le manance..dar asa este mult mai tentant.

Sper sa o incercati si sigur nu veti regreta ..va garantez !!

Se poate servi cu frisca.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.