Cu ajutorul unui pai se scot mai usor samburii cireselor. Intr-un blender se mixeaza laptele/crema de orez, ciresele si indulcitorul/mierea, dupa care se toarna compozitia intr-o caserola.
Caserola se aseaza in congelator si, din 15 in 15 minute, se amesteca inghetata, pentru a sparge cristalele de gheata care se vor forma si pentru a obtine o textura mai cremoasa.
Cand este aproape gata, se pune in forme in care se introduce un biscuit in mijloc si se mai lasa 30 minute la congelator.
Prăjitura Raffaello este dedicată iubitorilor nucii de cocos. Urmează rețeta noastră pentru a savura o prăjitură...
Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și deliciosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura