Indiene

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coji:
  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 1 lg faina pentru pudrat
  • crema:
  • 200 gr ciocolata alba
  • 200ml frisca lichida
  • decor:
  • 200gr ciocolata neagra

Mod de preparare

Se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6 cm, se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.

Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema. Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.

Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...