Indiene

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coji:
  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 1 lg faina pentru pudrat
  • crema:
  • 200 gr ciocolata alba
  • 200ml frisca lichida
  • decor:
  • 200gr ciocolata neagra

Mod de preparare

Se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6 cm, se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.

Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema. Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.

Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta rapida de fasole cu carnati afumati

O mâncare de fasole rapidă și tare gustoasă, pentru atunci când ești în criză de timp.

Reteta rapida de fasole cu carnati afumati
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj