Guguluf cu Visine

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 visine fara samburi
  • 3 oua mari
  • 3 cescute cu zahar
  • 4 cescute cu faina
  • o cescuta cu lapte sau apa
  • o cescuta cu ulei
  • un pliculet cu praf de copt
  • o lingura de zahar pudra vanilat
  • optional: esente
  • coaja rasa de lamaie sau/si portocala

Mod de preparare

Mixam ouale spuma, impreuna cu zaharul si rand pe rand, adaugam restul ingredientelor: laptele/apa, uleiul, praful de copt si faina, iar la final, optional, aromele. Se omogenizeaza totul (aluatul obtinut se aseamana celui de clatite, fiind putin mai dens). Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt sau ulei, se adauga visinele si se da la cuptor pana ce se rumeneste frumos.

Se raceste treptat si se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post

Am facut aceasta placinta pentru mama mea care tine tot postul si merita ceva bun. Este foarte aromata si delicioasa!

Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj