Glacé ananas

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g de mascarpone
  • 200g de frisca
  • 2 zahar vanilat
  • 8 linguri de zahar pudra
  • cateva picaturi de esenta de vanilie
  • 1 pachet de piscoturi de sampanie
  • 1 cutie de 800g de compot de ananas

Mod de preparare


Batem cu ajutorul unui mixer mascarponele cu zaharul, zaharul vanilat si esenta. Amestecam cu frisca.

Scurgem zeama de la compotul de ananas, fructa o taiam maruntel si inmuiem piscoturile in sirop.

Intr-o tava de chec, asezam un film alimentar si vom aranja in straturi glacé-ul. Incepem cu crema apoi cu un strat de fructe, biscuitele, crema, fructa, biscuitele. Acoperim cu bucatile ramase inafata tavii de film alimentar si dam la congelator cateva ore.

Inainte cu 10 min de a servi il scoatem din congelator si taiam transe cu ajutorul unui cutit trecut sub apa fierbinte. Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.