Intr-un bol mare se pun branza, ouale, zaharul, stafidele, untul (trebuie sa fie cald), budinca si zeama de lamaie. Se amesteca cu mixerul. Pe o tava pt copt (sa nu fie prea mare) se aseaza hartia pt copt si se pun ingredientele.
Se lasa in cuptor 1 ora si 15 min la foc mic (eu il pun la 180). Se scoate din cuptor si se presara zaharul vanilat. Bon appetit!
Se poate servi cu fructe mai acrisoare, de ex cu capsuni sau kiwi.
In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.