Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu oul, zaharul. La final se adauga faina pana devine un aluat ce poate fi modelat.
Prunele le scoatem samburii. Luam o cantitate din coca putin mai mare decat pruna in care o imbracam complet, astfel in cat sa nu se desfaca.
Punem o oala cu apa la fiert si cand este in clocot adaugam pe rand cate o galusca, le lasam la fiert pana se ridica.
Cand le scoatem le dam prin amestecul formal din zahar, scortisoara si nuca macinata/ pesmet prajit in unt.
Pofta buna! !
Ce ziceti de o salata gata in doar cateva minute fara sa mai fie nevoie sa feliati manual? Ia uitati aici ce minunatie am eu,...
Salata de cruditati cu ou fiertEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj