Fursecuri `ninse`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 60gr unt
  • 100gr zahar
  • 200gr ciocolata de preferinta amaruie
  • vanilie sau rom dupa preferinta
  • 200gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • un praf sare

Mod de preparare

Modul de preparare-se topeste ciocolata si se amesteca cu untul moale si zaharul, ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte, se adauga ouale unul cata unul, separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt care se adauga peste compozitia cu ciocolata, se lasa la frigider 1-2 ore sa se intareasca si apoi se fac mingi de marimea unei nuci si se dau prin zahar pudra, se coc la foc moderat ptr circa 10 minute.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...