Fursecuri cu Nuca de Cocos si Gem de Zmeura

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 gr unt
  • 1 cup de zahar
  • 1 ou
  • 2 cup de faina
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cup nuca de cocos
  • 1/2 cup gem de zmeura

Mod de preparare

Din cartea " Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina, dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.

1 cup = 1 cana de 200 ml


Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.
Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos.
Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.
Se formeaza bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.
Se pun in tava, la o distanta de 3 cm.
Se coc cam 10 minute.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...