Taiem painea felii, nu foarte subtiri.
Batem ouale bine intr-un castron, adaugam laptele si pliculetul cu zahar vanilinat si amestecam.
Punem ulei intr-o tigaie la incins. Feliile de paine, pe rand, se trec prin amestecul de oua si lapte, se scurg si se prajesc pe ambele parti.
Scoatem feliile pe un servetel absorbant pentru a elimina excesul de ulei, apoi le transferam pe un platou si le pudram cu zahar.
Noi le-am servit cu o cana cu lapte si gem de capsuni.
Minunate! Sa aveti pofta!
Dacă tot e sezonul lor, al fructelor parfumate de toamnă, vă invit să încercați si voi această prăjitură...
Desert prajitura de toamna cu fructe si budincaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj