French Toast cu Banane si Afine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru doua portii, e nevoie de:
  • - 8 felii mici de paine (sau 4 mari)
  • - 1 ou
  • - 4 linguri de lapte
  • - 1 banana
  • - 100 g afine sau orice alt fruct
  • - scortisoara
  • - putina nuca macinata
  • - 2 linguri de margarina
  • - 4 linguri smantana

Mod de preparare

Oul se bate impreuna cu 3 linguri de lapte si scortisoara. Banana se paseaza cu furculita si se adauga o lingura de lapte si scortisoara. Apoi, se pune pe o felie de paine amestecul de banana cu lapte si scortisoara, se adauga peste afine sau fructele si deasupra se pune o alta felie de paine.

Am obtinut astfel un fel de sandwichuri pe care le dam prin ou si le prajim in margarina.
Se servesc calde, cu smantana, nuca si eventual fructe.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...