Foietaj cu Fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat de foietaj (am luat din comert)
  • 1 pahar zahar
  • jumatate pachet margarina
  • 3-4 linguri faina
  • 2-3 lingurite ness
  • fructe

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat dupa care se adauga margarina si faina. Se amesteca si daca vi se pare prea groasa se poate pune pune putina apa fiarta. Eu am pus si un pic de ness, i-a dat un gust si mai bun.

Aluatul se pune in forma sau se taie cu formele de prajituri si se coc. Se pune crema caramel peste foietaj si se orneaza cu fructe. Eu am folosit mandarine, kiwi, capsuni si zmeura.
Simplu si delicios, asa a zis logodnicul meu.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Retete de suflet

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj